Loerbeek 2018

Augustinusga 29 Mei,

Afgelopen Vrijdag zijn we met de Waldbroezer afgereisd naar Loerbeek, voor alweer de 4e competitiewedstrijd! Met schitterend weer kwamen we aan in Loerbeek, na een klein beetje oponthoud qua file. De baan bleek voor de sportklasse van goede kwaliteit, maar bood achterin wat minder grip.

Johan van de Westeringh had het probleem bij de True Power gevonden, en de John Deere ging met een mooie run naar een afstand van 106,50. Ook de mannen uit Harskamp deden met hun Red Explosion goede zaken, de Inter ging naar een afstand van 107,01. De grijze Fendt van Gerlant Mouw de New Green Worker ging naar een afstand van 108,02. Dik van Veldhuizen had de proeftrek met de Secret Power, de proeftrek moest over worden gedaan en in de officiƫle run ging de Deutz naar een afstand van 96,37. Voor The Outsider kon een afstand van 80,07 genoteerd worden. Luc Roovers liet zien dat zijn Lucky Luc Reloaded voor de dagprijzen zou gaan strijden voor de Inter kon een afstand van 109,86 genoteerd worden.

We hadden wederom besloten om in een hoge versnelling met de Waldbroezer te gaan rijden. De start was goed en de trekker pakte goed op. De snelheid kwam er goed in en alles leek er op te wijzen dat de run goed zou gaan eindigen. Helaas kwam het tikje terug van de high/low te laat, de motor pakte nog heel even op maar het was gewoon te laat. Een afstand van 105,04 verscheen er op het scorebord en daarmee zaten we niet in de finale. Een 5e plaats voor de Fiat.

In de finale besloot Gerlant Mouw om de New Green Worker in een hogere versnelling te steken, dan tijdens de kwalificatie run. De Fendt ging in de finale naar een afstand van 89,71. De Red Explosion ging naar een afstand van 93,68. Johan van de Westeringh reed de True Power naar een afstand van 100,00 precies. Luc Roovers reed zijn Inter echter het verst in de finale, de Lucky Luc ging naar een afstand van 102,18.

Nu we de wedstrijd in Loerbeek hebben gehad, weten we dat we nog 3 wedstrijden te gaan hebben en dat we 9 punten moeten goedmaken om op de 2e plaats te komen in de competitie. Dit gaat nog een serieuze klus worden maar we gaan het proberen !

We houden jullie op de hoogte !

Groet team Fiat-power


Laatste nieuws

Laatste foto's

1 2