Nieuwe hoofdsponsor : LAND transport

Augustinusga 17 Juni,

Sponsornieuws !

Dit jaar hebben we Land transport uit Harkema mogen verwelkomen als sponsor van ons team. Aan het begin van het seizoen hebben we een paar keer gebruik gemaakt van een vrachtauto van Land om op de wedstrijden te komen.

Tevens is er een oude vrachtauto van Land overgenomen die nu vast voor de Fiat-power trailer staat. Land is een van de nieuwe hoofdsponsoren van team Fiat-power.

...

LAND Transport is in de loop der jaren uitgegroeid tot een totaalvervoerder met bijna vijftig medewerkers. We beschikken over diverse transportmogelijkheden. Ons wagenpark is modern en goed onderhouden. Het tijdelijk opslaan van goederen is trouwens bij ons ook geen probleem.
Geconditioneerde opleggers zetten we in voor het vervoeren van groente, fruit en andere levensmiddelen en voor bijvoorbeeld bloemen.
Diepladers en semi-diepladers gebruiken we voor het vervoer van bijvoorbeeld (prefab) bouwmaterialen, staalconstructies, (landbouw)machines en boten.
Huifopleggers met schuifzeilen schakelen we in voor het vervoer van onder andere pallets, hefbruggen, hout en stalinrichtingen. Handig is dat we onze huifopleggers kunnen voorzien van een meeneemheftruck (kooiaap), zodat we zelf overal en op elk gewenst tijdstip kunnen laden en lossen.
Onze vrachtwagens met een laad- en loskraan kunnen op locatie bijvoorbeeld zeecontainers, houtskelet, kozijnen, boten en machines laden en lossen. De maximale capaciteit van onze kranen is 52 tonmeter

Lang, breed, zwaar, kwetsbaar of vers: wat voor goederen u ook wilt vervoeren in binnen of buitenland, Land transport zorgt ervoor !

www.landtransport.nl / (0512) 361 556


Laatste nieuws

Laatste foto's

1 2