Ijzendoorn 2018

Augustinusga 24 Juni,

Afgelopen Vrijdag stond er weer een competitiewedstrijd op het programma voor La-Piccola, we zijn afgereisd naar Ijzendoorn.
Dit zou de eerste wedstrijd weer zijn voor La-Piccola na de motorschade die was ontstaan op de wedstrijd in Zundert.

Uiteindelijk hebben we de motor tot twee keer toe helemaal uit elkaar gehad, het onderblok moest gelijboord worden en dat is ook gebeurd.
Er is een nieuwe krukas in het onderblok gekomen en alle lagerschalen zijn vervangen. Ook zijn de cilinderbussen gehoond en kwamen we nog 2 kromme drijfstangen tegen.
Al met al veel werk, en wat tegen zitten kon zat ook tegen.. Afgelopen week is de motor weer helemaal opgebouwd en kwam er voor het eerst sinds een lange tijd weer geluid onder de motorkap vandaan..

Vol frisse moed zijn we vertrokken naar Ijzendoorn om daar weer aan te haken voor de competitiepunten. Echter op de weegbrug kwamen we er achter dat de poelie was losgelopen. Om alles weer goed te borgen moesten we ook een sleutel of dop 36 hebben. Hier konden we helaas niet aan komen, er was niemand die het benodigde stuk gereedschap bij zich had.
Gelukkig is de poelie niet tijdens een run losgelopen, dan was de waterpomp stil komen te staan met alle gevolgen van dien.

Aankomende week zullen we alles weer voor elkaar maken, en dan kunnen we Zaterdag met beide trekkers aanhaken voor de competitiepunten op de wedstrijd in Staphorst.

We houden jullie op de hoogte !

Groet team Fiat-power

 


Laatste nieuws

Laatste foto's

1 2