Einde seizoen 2018

Augustinusga 7 Oktober,

Het seizoen zit er alweer op ! Weer een pullingjaar voorbij, en nu staat de lange sleutelwinter weer voor de deur.
Seizoen 2018 het jaar waarin de Waldbroezer weer op de baan kwam, en met een mooie 3e plaats eindigde in de competitie.
Maar ook het jaar waarin het moeizaam liep in de supersport.

De laatste competitiewedstrijd van het jaar voor de Waldbroezer werd verreden in Hoogblokand. Op de wedstrijd in Hoogblokland eindigde de Waldbroezer op een mooie 2e plaats. De dagprijs ging naar Luc Roovers met zijn Lucky Luc Reloaded. Hiermee werden de mannen met hun Inter ook competitiekampioen in de beloftenklasse.

We zijn met beide trekkers naar de trekkerslep wedstrijd in Staphorst geweest. Op de vrijdagavond in Staphorst reden we met La-Piccola mee in de 3.6 ton supersportklasse. Uiteindelijk met La-Piccola geƫindigd op een 5e plaats in een klasse van 13 deelnemers. We hebben daar twee runs kunnen maken en weer wat data kunnen verzamelen en gaan zo mooi de winter in met de supersport. De Waldbroezer reed op de zaterdag mee in de 4.5 ton sportklasse in Staphorst, er werd een andere pomptiming geprobeerd en daar kunnen we kort maar krachtig over zijn dat bracht absoluut niet wat we ervan hadden gehoopt. Met de Waldbroezer ergens onderaan het klassement geƫindigd in Staphorst.

De laatste wedstrijd van het jaar was in Tzum, daar konden we ons op de vrijdagavond nog kwalificeren voor het Nederlands Kampioenschap wat de dag erna zou worden gehouden. De Waldbroezer zou een poging gaan wagen met een aangepaste pomptiming. We moesten als 5e aanhaken voor de sleepwagen, en besloten om in de hoge versnelling te gaan rijden. Hopende de snelheid zo lang mogelijk in de combinatie te houden. Er verscheen een afstand van in de 98 meter op het scorebord en tot dan toe de verste afstand. We bleven lang aan kop staan, echter de laatste deelnemer van de klasse de Green Lightning wist de sleepwagen toch echt verder te krijgen. De dagzege van ging naar de mannen van de Green Lightning en kwalificeerden hun zodoende voor het NK.

Nu staat de sleutelwinter weer voor de deur, de tijd om alles te controleren en veranderingen aan te brengen aan de trekkers.
Maar over het onderhoud zullen we jullie uitgebreid op de hoogte houden.

Groet team Fiat-power


Laatste nieuws

Laatste foto's

1 2