Augustinusga 14 Mei,

Het is weer de hoogste tijd voor een update vanaf onze kant. Het seizoen is inmiddels alweer gestart.

De eerste wedstrijd was de indoorwedstrijd in Assen, waar we met de Waldbroezer hebben gereden. Dit was de eerste wedstrijd met de nieuwe cillinderkop.
Dit resulteerde voor ons in een plek in de middenmoot.

Daarna hebben we het buitenseizoen afgetrapt met La-Piccola in Oud-Gastel, hier hadden we de hoop het seizoen goed te starten.
We verschenen aan de start met een nieuwe turbo en een andere brandstofpomp. Helaas waren de goden ons niet goed gezind, de motor had er geen zin aan.
We kregen de sleepwagen niet van de plek af, helaas een laatste plaats in Oud-Gastel.

We zijn thuis aan het sleutelen geslagen, en zijn er achter gekomen dat er problemen in de kleppentrein zijn. Ook hebben we een partijtje kromme stoterstangen, met montage van nieuwe stoterstangen en andere klepveren staan we aanstaande zaterdag weer aan de start in Zundert.

Afgelopen vrijdag moesten we met de Waldbroezer naar Oud-Vossemeer, een rit van dik 5 uur met file erbij naar het Zeeuwse land. Chauffeur van dienst was Erik op de Waldbroezer, er werd besloten om in de hoge versnelling te gaan rijden. De baan was erg matig zo de 70/80 meter, hier moest men met snelheid doorheen zien te komen. Helaas bleef ook de Waldbroezer steken in de slechte plek in de baan, een afstand van 85,08 was goed voor een 7e plaats in de competitie. De 3e plaats was voor Cor Lodder met zijn Fiat, de 2e plaats ging naar de John Deere van Huub van Gaal. Ronald v/d Werken was een klasse apart met Just Blue, de Ford ging als enigste naar de 110 meter en was daarmee dik verdiend de winnaar van de 4.5 ton sportklasse promo in Oud-Vossemeer.

Aanstaande zaterdag staat de wedstrijd in Zundert op het programma voor de Waldbroezer & La-Piccola.

We houden jullie op de hoogte, groet team Fiat-power.

 


Laatste nieuws

Laatste foto's

1 2