Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/9/e/5/fiat-power.nl/httpd.www/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 73

Augustinusga 26 Juni,

Even een korte periode van rust binnen het team, er staat bijna 3 weken lang niks op het programma voor ons.
Ook wel eens lekker, rustig de tijd voor de nodige controles en eventuele veranderingen.

De laatste wedstrijd die we hebben gereden was in Erichem, de wedstrijd waar standaard de technische controle word uitgevoerd aan de trekker. Beide trekkers hebben de sticker weer binnen en zijn voor seizoen 2019 goedgekeurd.

Zowel de Waldbroezer als La-Piccola hebben gereden in Erichem, Erik was de chauffeur op de Waldbroezer. Er werd wederom ingezet op een hoge versnelling in de achterbrug van de Fiat. Maar deze versnelling was achteraf gezien toch te snel voor de goede baan in Erichem, een afstand van 94,31 werd genoteerd. Deze afstand was uiteindelijk goed voor een 10e plaats. Veel stof tot nadenken, want de nieuwe turbo setup brengt niet datgene wat we ervan verwacht hadden. Tijdens controle is inmiddels gebleken dat het inlaatwiel is aangelopen. De eerst volgende wedstrijd zal in Ijzendoorn zijn voor de sporttrekker, dan word er gereden met weer een andere turbo setup. Hopelijk worden er dan wat meer punten binnen gehaald voor de competitie.

Voor La-Piccola pakte de wedstrijd in Erichem een stuk beter uit. Na de proeftrek van Flying Wheels bleeft de sleepwagenafstelling staan zoals hij was. Als 2e starter op de lijst was er geen proeftrek meer voor de Fiat. De trekker pakte goed op bij de start, en er kwam voldoende snelheid in de combinatie om door de 100 meter lijn heen te komen. Er verscheen uiteindelijk een afstand van 105,32 op het scorebord. Uiteindelijk was deze afstand goed genoeg om aan te mogen haken in de finale samen met Red Rhino, Struijs en de Twister. De 2e run, de finalerun pakte de trekker ook goed op bij de start. Alleen toen het spreekwoordelijke anker uitging in de finale was het snel over, een afstand van 92,54 verscheen op het scorebord. De Volvo ging over onze afstand heen, en reed zich naar een derde plaats. Lammert de Zwaan reed 98,87 in de finale wat uiteindelijk goed was voor een 2e plaats met zijn Deutz. De eerste prijs was voor Pascal Struijs die met zijn John Deere de verste afstand reed in de finale.

Uiteindelijk een mooie 4e plaats voor La-Piccola in Erichem, na het uitlezen van de datalogger is er besloten om de pomptiming te veranderen. Ook is de turbo gecontroleerd en zijn we klaar voor de eerste volgende wedstrijd samen met de Waldbroezer in Ijzendoorn aankomende Vrijdag.

Voor filmpjes van Erichem check onze facebookpagina.

We houden jullie op de hoogte !

Groet, team Fiat-power


Laatste nieuws

Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/9/e/5/fiat-power.nl/httpd.www/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 73 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/9/e/5/fiat-power.nl/httpd.www/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 73 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/9/e/5/fiat-power.nl/httpd.www/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 73

Laatste foto's

1 2