Augustinusga 7 Juli,

Helaas ging er iets mis in het webpagina programma tijdens het opslaan van het wedstrijdverslag van Staphorst en Speuld... Aangezien het een flink artikel was en journalistiek niet tot onze hobby behoort volgt er nu even een zeer korte variant...

Twee weken terug gingen we met La-Piccola en de Waldbroezer naar Staphorst. Op deze snikhete dag werd er met de supersport een mooie 5e plaats gereden. Helaas zat een finaleplaats er niet in. De eerste plaats was voor Lammert de Zwaan met de Twister, tweede werd Struijs en derde werd de Born in the USA.

Helaas pakte de wedstrijd in Staphorst minder goed uit voor onze sporttrekker. De Waldbroezer werd 10e en de aangepaste turbo setup deed niet wat wij ervan verwacht hadden. Wederom met huiswerk naar huis.

Gelijk de week na Staphorst moesten we de vrijdags rijden in Speuld. Er is een aanpassing gedaan aan de turbo setup van de Waldbroezer. Er werd een mooie run gereden in Speuld met een afstand van 106 meter. De run was goed en de trekker trok naar het terugschakelen van de high/low ook goed door. Een mooie 5e plaats werd er behaald in Speuld, en het lijkt erop dat de turbo setup nu wel klopt !

Voor filmpjes verwijzen wij jullie door naar onze Facebookpagina : tractorpullingteam Fiat-power.

Er staat nu een aantal weken geen competitiewedstrijd op het programma, wel willen we graag met La-Piccola nog aanhaken in Lunteren om daar een andere turbo setup te gaan proberen. De eerst volgende NTTO wedstrijd zal in Lochem zijn voor La-Piccola en in Oudenbosch voor de Waldbroezer.

We houden jullie op de hoogte !

Groet team Fiat-power.

 


Laatste nieuws

Laatste foto's

1 2