Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/9/e/5/fiat-power.nl/httpd.www/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 73

Augustinusga 1 September,

Hoogste tijd voor weer een update vanaf onze kant, er zijn inmiddels weer diverse wedstrijden verreden. Nu een update met een verslag van de wedstrijden Hoogblokland en Bakel.

De wedstrijd in Hoogblokland stond 17 Augustus op het programma. De organisatie had zich zo goed mogelijk voorbereid op het slechte weer wat er voorspeld werd. Helaas heb je als organisatie en rijders het weer niet in de hand, de 4.5 ton sportklasse was nog maar net gestart toen er een fikse regenbui kwam. Er werd besloten om de klasse opnieuw te starten, zodat iedereen onder dezelfde omstandigheden zou rijden.
Henk Gerrits ging met zijn Midnight Blue naar een afstand van 67,30 en dat betekende de laatste plaats. Bo Burggraaf eindigde met Full Speed op een afstand van 78,59. Bijschrijver Marien de Bruijn reed de Green Mystery naar een afstand van 78,64. Red Explosion ging naar een afstand van 81,50. Gertjan Mandersloot ging met Sjonnie naar een afstand van 81,80. Thuisrijder Oost Blok Schok kon helaas geen podiumplaats bemachtigen voor het thuispubliek, de Zetor ging naar een afstand van 82,28. Hot Pepper van Gerlant Mouw ging naar een afstand van 84,35 wat goed was voor een 6e plaats. De 5e plaats ging naar Ronald v/d Werken die Just Blue naar een afstand van 84,72 reed. Net buiten het podium eindigde Cor Lodder met Hagar op een afstand van 85,04. Op een 3e plaats eindigde Huub van Gaal met zijn John Deere, de groene machine ging naar een afstand van 85,27. De 2e plaats was voor de andere Fiat, met een afstand van 88,87 eindigde de Waldbroezer op het middelste treedje van het podium. De hoogte trede op het podium ging naar team Green Lightning, hun John Deere ging naar een afstand van 89,03.

Al met al tevreden vertrokken vanaf het wedstrijdterrein in Hoogblokland, ondanks de regenval zijn alle klassen wel verreden. Wij mogen tevreden zijn met onze tweede plaats en gaan mooi op deze voet verder.

Een week later op 24 Augustus was het tijd om met La-Piccola naar Bakel toe te gaan. Twee weken eerder waren we met de supersport in Montfoort, en konden we helaas door koppelingsproblemen geen run maken. Uiteindelijk bleek het probleem in het druklager te zitten. Dit euvel weer verholpen en volle goeie moed afgereisd naar Bakel waar we zouden gaan proberen om een nieuwe grotere turbo setup aan de gang te krijgen.

Na de proeftrek van de Superman bleef de sleepwagenafstelling staan, en zouden we met La-Piccola de tweede officiële afstand gaan neerzetten. Het optoeren was geen probleem en de nieuwe turbo leek ook goed op te spoelen. Alles leek voorspoedig te gaan maar bij het loslaten van de koppeling dacht de motor daar toch echt anders over en waaide de combinatie uit bij een afstand van 38,14 en daar zouden we laatste mee worden. Zetor Power ging naar een afstand van 47,94 en werd daarmee 11e. De 10e plaats was voor Keep Dreaming met een afstand van 56,81. De 9e plaats was voor Superman gereden door Petra van Engelen deze keer met een afstand van 101,03. Iowa's Puller van Laurens Lageschaar ging naar een afstand van 109,43 en dat was goed voor de 7e plaats. Born in the USA en van Dijke reden beide een Full Pull maar konden door problemen niet terugkomen in de finale. De 3e plaats ging naar team Red Rhino met hun Volvo, zij reden na hun Full Pull in de finale een afstand van 102,09. De 2e plaats ging naar bijschrijver Hendrik Jan van der Kaa, hij reed Bassie in de eerste omloop naar een Full Pull en ging in de finale naar een afstand van 102,92. De 1e plaats was voor Lammert de Zwaan met de Twister. Hij reed in de eerste omloop de Deutz naar een Full Pull en ging in de finale naar de verste afstand van 104,25.
Door koppelingsproblemen verscheen Jan de Bruin met Flying Wheels niet aan de start. Voor de 3.6 ton supersport beloftenniveau is er nog maar 1 wedstrijd voor de competitie te rijden en dat zal over enkele weken in Tzum zijn. Het is spannend bovenin de klasse, zowel Red Rhino als Twister kunnen kampioen worden. Het verschil tussen beide trekkers is maar 1 punt !

De eerste volgende wedstrijd zal aankomende Vrijdag in Staphorst zijn, waar we met La-Piccola zullen aanhaken bij de trekkerslep wedstrijd in Staphorst. Hier zullen we een nieuwe poging doen om de nieuwe turbo setup aan de draai te krijgen. 

We houden jullie op de hoogte !

Groet team Fiat-power

 


Laatste nieuws

Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/9/e/5/fiat-power.nl/httpd.www/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 73 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/9/e/5/fiat-power.nl/httpd.www/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 73 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/9/e/5/fiat-power.nl/httpd.www/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 73

Laatste foto's

1 2