Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/9/e/5/fiat-power.nl/httpd.www/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 73

Augustinusga 15 September,

Tijd voor een update vanaf onze kant er zijn weer twee wedstrijden verreden !
Op 30 Augustus moest de Waldbroezer in Alphen rijden. Hier is Erik samen met Durk naar toe geweest, Durk heeft voor ons op de vrachtauto gereden waarvoor dank.
In Alphen lag een goeie baan, en werd er met een vrij zware sleepwagenafstelling gereden. Wij zetten dit seizoen vaak in op de hoge versnelling en dit werd ook in Alphen weer gedaan. Achteraf gezien had het een versnelling lager gemoeten in Alphen. Er werd een afstand van 103,67 met de Waldbroezer neergezet, wat goed was voor een achtste plaats in Alphen. De eerste plaats ging naar team Green Lightning, tweede plaats was voor team Red Explosion en de derde plaats was voor Hot Pepper.
De wedstrijd in Alphen was de op een na laatste wedstrijd voor de competitie voor de Waldbroezer, er is nog een competitiewedstrijd te rijden en dat is in Tzum.

Gisteren, zaterdag 14 September stond het Nederlands Kampioenschap Farmstock van de NTTO op het programma in Wekerom. De Waldbroezer was geplaatst voor het NK door de overwinning die behaald werd in Montfoort. Zaterdag zijn Erik, Haije en Jan afgereisd naar Wekerom voor het NK. De beste 6 van de eerste omloop mogen finale rijden op het NK. In de eerste omloop werd de Waldbroezer naar een afstand van 95,22 gereden. Er moesten nog een paar trekkers rijden, dus het bleef nog even spannend of we naar de finale zouden gaan met de Waldbroezer. We mochten nog een keer aanhaken voor de sleepwagen dus dat betekende een plaats in de finale. Op de harde baan in Wekerom werd er in de finale een afstand van 95,12 gereden. Al met al was dit goed voor een zesde plaats op het NK in Wekerom.
De podiumplaatsen op het NK waren voor team Blue Risk op de eerste plaats, team MTX de tweede plaats en de derde plaats ging naar team Blue Force, wat een volledig Ford blauw podium betekende in de 4.5 ton sportklasse.

Het einde van het seizoen nadert nu snel ! Er is nog maar een competitiewedstrijd voor beide trekkers te rijden en dat is aankomende zaterdag in Tzum. Daarna mogen we nog als bijschrijver met La-Piccola rijden in Halsteren. Aankomende week eerst alles weer in gereedheid brengen voor de wedstrijd in Tzum.

We houden jullie op de hoogte !

Groet, team Fiat-power


Laatste nieuws

Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/9/e/5/fiat-power.nl/httpd.www/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 73 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/9/e/5/fiat-power.nl/httpd.www/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 73 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/9/e/5/fiat-power.nl/httpd.www/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 73

Laatste foto's

1 2