Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/9/e/5/fiat-power.nl/httpd.www/libraries/src/Filesystem/Path.php on line 148 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/9/e/5/fiat-power.nl/httpd.www/libraries/src/Filesystem/Path.php on line 151 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/9/e/5/fiat-power.nl/httpd.www/libraries/src/Filesystem/Path.php on line 154 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/9/e/5/fiat-power.nl/httpd.www/libraries/src/User/UserHelper.php on line 636 Fiat Power - Tzum 2019

Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/9/e/5/fiat-power.nl/httpd.www/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 73

Augustinusga 29 September,

Afgelopen zaterdag stond onze laatste competitiewedstrijd op het programma voor beide trekkers, en zijn we afgereisd naar Tzum.
Helaas kwam afgelopen vrijdag het bericht bij ons binnen dat de wedstrijd in Halsteren vanwege het weer werd afgelast. Dus het seizoen zit er na de wedstrijd in Tzum tocht echt op...

Afgelopen zaterdag zijn we samen met het Grûnfretter team afgereisd naar Tzum, waar zowel de Waldbroezer als La-Piccola moesten aanhaken voor de competitiepunten.
De wedstrijd werd gestart rond de klok van half 2 met de 3.6 supersport beloftenklasse. In Tzum reden we de proeftrek met La-Piccola, de proeftrek was er weinig grip te vinden in de baan en kwam de combinatie niet op snelheid. Een afstand van 80 meter kon worden genoteerd, en de sleepwagen werd opnieuw afgesteld. Twister en Red Rhino reden beiden een Full Pull en kwalificeerden zich voor de finale. Laurens Lageschaar ging met Iowa's Puller naar een afstand van 98,55 wat goed was voor een 4e plaats. Keap Dreaming reed zich verdienstelijk naar een 5e plaats, en dit betekende voor het team uit Oud-Vossemeer ook dat ze genoeg punten hadden verzameld om de in de competitie te blijven. De 6e plaats ging naar de Zetor Power, gevolgd door de Superman van Bart van Engelen op een 7e plaats. Het Junior Simpson team eindigde op een 8e plaats. Er waren helaas een aantal afmeldingen in de beloftenklasse, en zodoende verschenen er 8 trekkers aan de start.

In de officiële run gingen we met La-Piccola naar een afstand van 103,26 en dat was voldoende voor een finaleplaats. In de finale ging het helaas niet goed bij team Red Rhino en eindigde de Volvo BM 810 al vroegtijdig bij een afstand van 66,72. In de finale gingen we met La-Piccola over de linkerkant van de baan, en hadden we een goede run die eindigde bij 101,32. Lammert de Zwaan reed de Twister in de finale naar een afstand van maar liefst 115,84 ! Hiermee kroonde de Deutz zich ook gelijk tot competitiekampioen in de 3.6 ton supersport beloftenklasse.
Wij hebben het seizoen met La-Piccola afgesloten met een mooie 2e plaats in Tzum, en zijn uiteindelijk op een 5e plaats geëindigd in de competitie. 

Rond de klok van half 5 was het tijd voor de 4.5 ton sport promo groep. Vandaag mocht Erik weer rijden op de Waldbroezer. De eerste run van de Waldbroezer pakte erg goed uit en er werd een mooie Full Pull genoteerd. Ook Green Lightning en de Oost Blok Schok lieten een Full Pull noteren in de eerste omloop. Bo Burggraaf reed de Full Speed naar een afstand van 106,81. Cor Lodder zat daar vlak achter met Hagar, met een afstand van 106,24. Gerlant Mouw reed Hot Pepper naar een afstand van 105,83 wat goed was voor een 6e plaats. Er werd een klein gat geslagen met de Midnight Blue die naar de 7e plaats ging met een afstand van 101,64. De 8e plaats ging met een afstand van 97,57 naar Huub van Gaal. De 9e plaats was voor team Red Explosion zij reden hun Inter naar een afstand van 96,73. Op de laatste plaats eindigde de Old Green Worker met een afstand van 87,77.

In de finale ging de Zetor van het Oost Blok Schok team naar een afstand van 90,40. Bart Plugge was chauffeur van dienst op de Green Lightning en reed de John Deere naar een afstand van 96,83. Bo Burggraaf reed de Full Speed in de finale naar een afstand van 92,03. In de finale was het wegrijden met de Waldbroezer tricky genoeg, maar het pakte gelukkig goed uit. De Fiat ging in de finale uiteindelijk naar een afstand van 97,10. Daarmee werd dus de 1e plaats behaald !
Op de 2e plaats eindigde team Green Lightning, en de 3e plaats was voor de Full Speed.
Het was een seizoen van veel testen en proberen, er zijn vele verschillende turbo setups geprobeerd op de Waldbroezer. Dit alles heeft veel tijd en competitiepunten gekost om het allemaal aan de draai te krijgen en te houden. Maar uiteindelijk is het toch gelukt. Met een 2e plaats in Oudenbosch en Hoogblokland, en nu een 1e plaats in Tzum hebben we toch kunnen laten zien dat er potentie in zit.
De Waldbroezer is op de 6e plaats geëindigd in de 4.5 ton sport promo groep. 

Al met al dik tevreden over de wedstrijd in Tzum, met voor ons een mooie 1e en 2e plaats !
Laten we het er maar op houden dat de Friese klei onze trekkers goed heeft gedaan, dit was een mooie afsluiter van het competitieseizoen.

We houden jullie op de hoogte, groet team Fiat-power.


Laatste nieuws

Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/9/e/5/fiat-power.nl/httpd.www/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 73 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/9/e/5/fiat-power.nl/httpd.www/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 73 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/9/e/5/fiat-power.nl/httpd.www/libraries/idna_convert/idna_convert.class.php on line 421 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/9/e/5/fiat-power.nl/httpd.www/libraries/idna_convert/idna_convert.class.php on line 435 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/9/e/5/fiat-power.nl/httpd.www/libraries/idna_convert/idna_convert.class.php on line 826 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/9/e/5/fiat-power.nl/httpd.www/libraries/idna_convert/idna_convert.class.php on line 957 Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /customers/9/e/5/fiat-power.nl/httpd.www/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 73

Laatste foto's

1 2