Werkplaatsupdate - december 2012

Augustinusga 30 December,

We zijn alweer aan het einde van het jaar gekomen, het jaar 2012 mogen we bijna alweer afsluiten met elkaar. Wij mogen terugkijken op geslaagde en vooral gezellige kerstdagen. Nu nog even knallend het jaar 2012 afsluiten en volle goeie moed op naar 2013. Via deze weg willen wij iedereen alvast een gezond, gelukkig en sportief 2013 toe wensen. Laten we hopen dat 2013 op sportief vlak net zo geslaagd mag zijn als 2012.

Inmiddels hebben wij goed bericht gehad over de versnellingsbak, week 2 van het nieuwe jaar kunnen wij de versnellingsbak weer ophalen. Dan zijn wij voor 2013 ook uitgerust met een high/low.

Tevens staat ook de freesbank binnen in de werkplaats, we hebben een gedeelte van de werkplaats geisoleerd. In dit geisoleerde gedeelte staan de freesbank, draaibank en de kolomboor. Samen met Dennis Stroobosscher en Gosse Koerts is er een freesbank aangeschaft, met een heleboel toebehoren. Zodat we in de toekomst zelf ook diverse bewerkingen kunnen uitvoeren. Dennis heeft de cilinderkop van hun John Deere al bewerkt. Met de kennis van Dennis en Gosse kunnen we in de toekomst telkens meer bewerkingen zelf uitvoeren, en zodoende kosten laag houden.

Inmiddels hebben we ook geen standaardtrekker mee binen ons team. Deze trekker een Fiat 1000 turbo is verkocht aan een paar liefhebbers. Wij hopen dat zij er een heleboel plezier aan mogen beleven.
Op het ouderlijk bedrijf zijn we geen landbouwtrekkers meer nodig, we voeren alle handelingen uit met twee New Holland verreikers.

Voor de rest heeft team Fiat-power nog diverse onderdelen te koop :
- Bosch P3000 brandstofpomp 14 mm plunjers, zo goed als nieuw !
- Waterinjectiesysteem.
- Werkplaatskachel, dieselgestookt.

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met Frederik Zijlstra, 06 53 810 792 of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Allemaal een goed uiteinde gewenst, we houden jullie op de hoogte.

Groet team Fiat-power.


Laatste nieuws

Laatste foto's

1 2