Werkplaatsupdate - november 2012

Augustinusga 27 November,

Het is weer tijd voor een korte update van onze kant, met de winter voor de deur hebben wij maar eens besloten om het een en ander te gaan isoleren. Recentelijk is er een freesbank gekocht samen met nog 2 collega pullers hier uit de buurt. De freesbank en draaibank moesten samen een mooie plaats krijgen in de werkplaats. Hiervoor is een gedeelte van de werkplaats geisoleerd. Voor de toekomst is het de bedoeling om nog een gedeelte van de werkplaats te isoleren, zodat daar de beide pullers in kunnen staan. Maar dat komt later wel...

Inmiddels is de high / low klaar om geplaatst te worden in de versnellingsbak van de Waldbroezer, ook de nieuwe tandwielen voor de versnellingsbak zijn binnen. Met andere woorden alle onderdelen zijn aanwezig om de bak weer in elkaar te zetten. Zodra de bak in elkaar zit kan de Waldbroezer wel weer in elkaar, op een kleine koppelingsinspectie na dan.

Ook ons methanol project komt weer een stapje verder, er is inmiddels een geschikte motor voor de La Piccola gevonden. De oude motor van La Piccola word hier op ingeruild. Stapje voor stapje komen we verder met ons nieuwe project, een project wat nog wel wat tijd in beslag nemen gaat. Maar we houden jullie op de hoogte.

Inmiddels blikken we terug op enkele gezellige feestavonden met collega pullers van zowel de NTTO als de regionale rijders uit het Noorden.

We houden jullie op de hoogte.

Groet team Fiat-power

 


Laatste nieuws

Laatste foto's

1 2