Teamleden

Onderstaand de teamleden van Fiat-power :

Teamleden :

Frederik Zijlstra       Eigenaar/Rijder/Monteur, Frederik is de eerste rijder van de Waldbroezer en stelt de vrachtauto plus werkplaats beschikbaar voor de pullinghobby.
                             

Haije Zijlstra           Rijder/Monteur, Haije is reserverijder van de Waldbroezer en is tevens een van de mannen achter de Basic Data Logger.


Tjeerd Zijlstra         Eigenaar/Rijder/Monteur, Tjeerd is de eerste rijder van de La-Piccola en vaste bestuurder van de transportcombinatie.


Aukje Zijlstra          PR/Sponsorzaken, Aukje regelt al jarenlang trouw de sponsoring van team Fiat-power.


Erik Zoer                Aluminiumman, Erik is degene die al het aluminiumwerk op zich neemt binnen het team.


Durk de Heij           Vast helper/Monteur, Durk helpt mee met het sleutelen en verricht allerlei hand en spandiensten tijdens de wedstrijden.


Gosse Koerts          Monteur, Gosse is natuurlijk de man achter de Starfire. Maar hij helpt team Fiat-power ook op allerlei manieren.


Arjen Renkema       Monteur, Arjen is de vaste hulp van Gosse Koerts bij de Starfire. Maar hij helpt team Fiat-power ook op allerlei manieren.

Tractorpullingteam Fiat-power is een echt familieteam, dat aangevuld word met andere mensen die ons op allerlei manieren helpen.
Zo staat sinds een kleine twee jaar de Starfire van Gosse Koerts bij ons in de werkplaats. Omdat de Starfire bij ons staat zijn Gosse Koerts en Arjen Renkema ook nauw betrokken geraakt bij ons team. Natuurlijk zijn er op een soortgelijke manier nog meer mensen bij ons team betrokken geraakt. Het begint soms met een keer kijken in de werkplaats, of een keer meegaan naar een wedstrijd wat dan uiteindelijke resulteert in een telkens groter wordende interesse in de tractorpullinghobby. Op die manier hebben zich telkens meer mensen bij ons gevoegd.

 


Laatste nieuws

Laatste foto's

1 2