Hoofdsponsoren

Onderstaande bedrijven steunen Team FIAT-power als HOOFDSPONSOREN

Wij willen al onze sponsoren hartelijk bedanken voor iedere vorm van ondersteuning!

De KuikenaeR / Plukon Food Group

De KuikenaeR is onderdeel van de Plukon Food Group. De Plukon Food Group heeft 13 locaties (8 pluimveeslachterijen en 5 verwerkings- en verpakkingsbedrijven) in Nederland, Duitsland en België. Met een wekelijks slachtvolume van 6,8 miljoen kippen is Plukon een van de grootste spelers op de markt van pluimveevlees. De Plukon Food Group heeft een breed assortiment aan producten zoals : kipproducten, stoommaaltijden, wokschotels, maaltijdsalades, pastasalades & groentesalades. De Plukon Food Group heeft een groot aantal bekende merken in haar portfolio. De meest bekende zijn : Friki, Fairmast & Maïski. De Plukon Food Group staat midden in de maatschappij die vraagt om een evenwichtige balans tussen mens, dier, milieu en winstgevendheid !

Land transport Harkema

Land transport is gevestigd in Harkema, het is een transportbedrijf dat zowel in binnen als in buiteland actief is. Land transport is zeer breed inzetbaar, of het nu om geconditioneerd vervoer, goederenvervoer, containervervoer, bouwmaterialenvervoer, diepladervervoer, uitzonderlijk vervoer of vervoer met laadkranen betreft Land transport verzorgt het voor u. Met bijna negentig jaar ervaring kunnen we gerust stellen dat uw goederen bij Land transport in goede handen zijn !

De Heus Diervoeders

De Heus Diervoeders is een internationaal opererend bedrijf, met als kernactiviteit de productie en vermarkten van hoogwaardige diervoeders. Sinds de oprichting in 1911 is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming die met 2500 medewerkers actief is in meer dan 50 landen, het hoofdkantoor staat in Ede. De Heus produceert mengvoeders volgens de richtlijnen van de kwaliteitssystemen GMP+. Bovendien wordt voor de grondstoffeninkoop deelgenomen aan TrusQ een samenwerkingsverband voor de borging van kwaliteit bij de inkoop van grondstoffen. U kunt bij de Heus Diervoeders terecht voor rundvee, varkens, legpluimvee, vleespluimvee, schapen, geiten en paarden-voer.

Alan Accountants en Adviseurs Leek / Oosterwolde

Alan accountants en adviseurs is een middelgroot bedrijf met specialisme in de agrarische sector, middel-klein bedrijf & starters. Alan treedt op als partner van ondernemers en daar hoort een persoonlijke en informele omgang bij. Alan kan u begeleiden bij fiscaal-juridisch, administratief & bedrijfseconomische zaken. Van het maken van een maandrapportage tot het adviseren van een agrarier, bij Alan weten ze waar ze over praten ! tevens specialist in de agrarische sector.

Loon- en grondverzetbedrijf van der Schors Surhuizum

Loon- en grondverzetbedrijf van der Schors is een modern en flexibel bedrijf, gevestigd in Surhuizum. Bij van der Schors hebben ze ruime ervaring in de agrarische sector & grond, weg en waterbouw. Met een groot en modern machinepark kan van der Schors alle voorkomende werkzaamheden voor u uitvoeren. Graslandverbetering, zaaien, bemesten, oogsten, grondverzet, kraanverhuur, shovelverhuur, levering van zand, grond & pvc. Bij van der Schors draaien ze er niet de hand voor om. Daarom is van der Schors ook voor u een ervaren zakenpartner. 

Kuikenbroederij Elshuis Albergen

Elshuis is een kuikenbroederij gevestigd in Albergen, een familiebedrijf opgericht in 1918 met inmiddels de 3e generatie aan het roer. Vele jaren heeft Elshuis met veel succes kuikens geëxporteerd naar Italië en Duitsland. De verbouw/nieuwbouw van 2004 zorgde ervoor dat Elshuis voldoet aan de hoogste kwaliteits en hygiëne eisen die gelden bij de grote afnemers. Om de kwaliteit van de kuikens te garanderen werkt Elshuis al vele jaren met kwaliteitszorgsystemen. Vertrouwen en kwaliteit dat is bij Elshuis een feit.

Kuikenbroederij van Hulst Veldhoven 

Kuikenbroederij van Hulst is gevestigd in Veldhoven in de provincie Noord Brabant. Op de moderne en ruime locatie in Veldhoven word gewerkt onder de strengste kwaliteits en hygiëne eisen die gelden in de sector. Bij van Hulst bent u aan een vertrouwd adres voor eendagskuikens, het goed opgeleide en gemotiveerde personeel van van Hulst helpt u graag verder.

Geissler Agrotechniek Lemelerveld

Geissler agrotechniek is als totaalinstallateur actief in Nederland en Duitsland. Geissler ontwerpt en installeert complete stalinrichtingen voor de intensieve veehouderij.
Met Geissler agrotechniek als partner heeft u één aanspreekpunt voor ontwerp, installatie en service: wij leveren, installeren en onderhouden het complete productenpakket voor uw pluimvee- en varkensstallen.

Balluff Sensoren BV

Met meer dan 50 jaar sensorervaring op gebied van automatisering, is Balluff GmbH een wereldspeler van formaat. Met een hoge mate van efficiency in de ontwikkeling en productie van sensoren is het hoofdkantoor gevestigd in Neuhausen in Duitsland. Geavanceerde technologieën, uiterst moderne elektronica klantspecifieke oplossingen met een persoonlijk consult en eerste klas service zijn de prominente kenmerken van ons bedrijf. Meer dan 2600 medewerkers in binnen en buitenland zijn hieraan geëngageerd.

W.H. van der Heide voedertransport & opslagsystemen Surhuisterveen

W.H. van der Heide zit gevestigd in Surhuisterveen. De werkzaamheden betreffen montage en verkoop van voederinstallaties, onderhoud en reparatie werk voor de (pluimvee) veehouderij. W.H. van der Heide is een specialist op het gebied van plaatsen en verplaatsen van voedersilo's en tanks, hiervoor beschikken ze over een vrachtauto met een 44 ton/meter kraan.
W.H. van der Heide is een totaal leverancier voor de (pluimvee)veehouderij, u vind kwaliteit en betrouwbaarheid voor een betaalbare prijs ! Ook is W.H. van der Heide bij storingen en spoed 24/7 bereikbaar !

Broekens Mechanisatiebedrijf Surhuisterveen

Broekens Surhuisterveen BV is een onderdeel van Broekens Mechanisatiebedrijven met vestigingen in Stiens, Gorredijk en Surhuisterveen. In 2015 opende Broekens een derde vestiging in Surhuisterveen. Vanuit deze vestiging bied Broekens veehouders, akkerbouwers, loonbedrijven, aannemers en openbare instellingen een ruim aanbod van nieuwe en gebruikte landbouwmachines. Met goed opgeleide werknemers en een moderne werkplaats bied Broekens de klant een uitstekende service, en onderhoud aan landbouwmachines en tractoren. New Holland tractoren en landbouwmachines is een van de merken die Broekens BV vertegenwoordigd. Passie voor techniek en machines is ook het raakvlak met tractorpullingteam Fiat-power !

HOS Oil olieproducten Surhuisterveen & Boelenslaan


Hos Oil olieproducten in Surhuisterveen en Boelenslaan coördineert de marketing, distributie, warehousing en verkoop van brandstoffen en smeermiddelen in Noord Nederland. HOS Oil beheert in Friesland 3 eigen tankstations daarnaast verkoopt HOS Oil brandstoffen aan wedeverkopers en zakelijke eindverbruikers. HOS Oil is qua smeermiddelen dealer van de merken TOTAL en ELF ook voor reinigingsproducten, industriële gassen, tanks(verhuur)&lekbakken kunt u bij HOS Oil terecht. In Surhuisterveen kunt u met de bestelauto, vrachtauto & bus terecht in de wasstraat. In Boelenslaan kunt u uw personenauto laten wassen in de wasstraat. HOS Oil is met haar producten, diensten & service een waardevolle aanvulling voor zowel de particulier als de zakelijke klant.

www.de-heus.nl

 

www.plukon.nl

 

logo alan www.alan.nl
elshuis www.elshuis.nl
  www.landtransport.nl
vd_schors

www.vanderschors.com

   www.kuikenbroederijvanhulst.nl
   www.broekens.nl
   www.agrotechniek.com
  www.balluff.com

 

 

www.whvanderheide.nl

 

www.landtransport.nl

  

www.hosoil.nl

   
   
   
   
   
   
   
   
   

Laatste nieuws

Laatste foto's

1 2