Sponsor-informatie

Waarom hebben we sponsoring nodig?

Tractorpulling is een hobby waarbij in een landelijke competitie de krachten tussen de diverse deelnemers worden gemeten. In de 4.5 ton NTTO-Sportklasse topniveau (waarin de Waldbroezer meerijdt) rijden 12 tractoren mee terwijl er in heel Nederland nog wel enkele tientallen tractoren meer zijn die in dezelfde klasse kunnen uitkomen. Om deze reden werkt de NTTO met een zogenaamde Promoklasse en een Topklasse. Om in de NTTO Top-competitie mee te kunnen rijden moet je een plek verdienen door in de Promo-klasse bij de beste 2 te eindigen. Dit geld ook voor deelname aan de 3.6 supersport klasse. De concurrentie in de klasse is taai en er moet dan ook hard worden gestreden om de competitieplek vast te kunnen houden. Het is dus voortdurend zoeken naar mogelijkheden om nog meer vermogen uit de trekker te halen of dit beter op de baan te kunnen overbrengen. Nu mag een hobby best tijd en geld kosten maar er zijn (bijna) altijd meer ideeën, wensen en idealen dan de eigenaars redelijkerwijs op korte termijn kunnen investeren. Dat is de reden waarom tractorpullingteams, en ook wij, sponsoren zoeken.

Waarom is sponsoring interessant voor u?

 

Team FIAT-power neemt deel aan zo'n 25 trekkertrekwedstrijden per seizoen, door heel Nederland.
Een wedstrijd trekt tussen de 500 en 10.000 toeschouwers per dag. Het publiek bij deze wedstrijden bestaat voornamelijk uit veehouders, akkerbouwers, loonwerkers en medewerkers van mechanisatiebedrijven, grond-, weg- en waterbouwbedrijven en in het algemeen liefhebbers van gemotoriseerde sporten.


Foto van de NTTO-wedstrijd in Meerkerk, 2009; veel publiek!

Wanneer de beschreven publieksgroep een deel van uw beoogde klanten omvat kan het voor u interessant zijn om uw bedrijfsnaam aan ons team te verbinden.

Vergelijkt u het eens met een beursdeelname. Een vakbeurs duurt meestal 2-5 dagen, waarop u zo'n 5.000 mensen langs uw stand ziet lopen. Toegegeven, in dit geval kunt u de bezoekers persoonlijk aanspreken.

 


Foto van onze trailer met sponsor-logo's.

Maar nu tractorpulling; 25 wedstrijden x gemiddeld 2.000 bezoekers waarbij uw naam op onze trailer en/of tractor is vermeld en waarbij de trailer dan ook nog eens door heel Nederland trekt. Aansluitend worden de foto's van dergelijke wedstrijden ook nog eens door duizenden mensen bekeken.

Ook sponsor worden? 

Sponsoring kan op diverse manieren (alle prijzen zijn exclusief 21% BTW):

  1. Door het overmaken van een gift naar 141.867.213, ten name van FIAT-power, onder vermelding van ‘Gift FIAT-power’ 
    Iedere gift is welkom!

  2. Door lid te worden van de 'Club van 50'. Dit houdt in dat u ons financieel steunt voor € 50,- per jaar. Hierbij wordt ook uw naam vermeld op deze website.

  3. Door het adverteren op onze website. Wij plaatsen dan bedrijfsnaam en een link naar uw eigen website gedurende 1 jaar lang op onze website. De kosten hiervoor bedragen € 75,-.

  4. Als tractor-sponsor met vermelding van uw bedrijfsnaam cq. logo op de tractor en deze website.

  5. Als kleding-sponsor met vermelding van uw bedrijfsnaam c.q. logo op de teamkleding en deze website.

  6. Als hoofdsponsor met vermelding van uw bedrijfsnaam c.q. logo op de trailer, de tractor, de teamkleding en deze website.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u!


Namens FIAT-power,

Frederik Zijlstra, tel.: 06-53810792
Haije Zijlstra, tel.: 06-31678037

Wilt u meer informatie, stuurt u dan even een mail naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of neem contact op met bovenstaande teamleden.


Laatste nieuws

Laatste foto's

1 2